jump to navigation

Τζίγγερ, ΤΩΡΑ… βοηθάς !!! 22 Απριλίου, 2008

Posted by Lexaionarios in Απόψεις, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Βγενόπουλος, ΓΕΝΙΚΑ, ΓΗΠΕΔΑ, Γενικά, ΔΗΛΩΣΕΙΣ, Διάφορα, Επικαιρότητα, Ερασιτέχνης ΠΑΟ, ΟΜΑΔΕΣ, Π.Ε.Κ, Πρωτάθλημα, ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ, Ποδόσφαιρο, Σκέψεις, Σούπερ Λίνγκα, Τζίγγερ, SUPERLEAGUE.
Tags: ,
trackback

Πουλάει τελικά ο Βαρδινογιάννης, κάτι που φαινόταν απίστευτο σε όλους, εκτός απο την οικογένεια βέβαια, που μετά απο τόσα που πέρασαν από συλλαλητήρια και Βγενόπουλο κρατούν το 50%, ούτε καν το 51% και όλα αυτά μετά από 30 περίπου χρόνια ιδιοκτησίας.

Το 10% ανήκει στον ερασιτέχνη δηλ. στους Γιαννακοπουλέους, άρα πωλούν το 40%. Προσωπική μου γνώμη ότι αφού δεν κρατά το 51% είναι προπομπός ότι θα πουλήσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μιλάμε για πολύ χρήμα στην ομάδα αφού σύμφωνα με αυτά που είπε για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 80 εκατ. ευρώ κοστολογεί κατά κάποιο τρόπο το 50% χωρίς βέβαια να μιλά ο ίδιος ο Τζίγγερ για κοστολόγηση.

Άρα αυτοί που θα πάρουν τις μετοχές θα πρέπει να καταβάλουν 80 εκατ. ευρώ που σημαίνει ότι ανεβαίνει πολύ το κόστος για τα Ελληνικά δεδομένα αν αναλογιστούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι περίπου στα 55 εκατ. ευρώ.

Ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό η σημερινή γιατί έρχονται εξελίξεις, με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΉ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΠΕΚ), με τους 11 του «Βγενό» και τους αδελφούς Γιαννακόπουλους να δηλώνουν ότι μετά το Πάσχα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Τζίγγερ να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας.

Υ.Γ Τζίγγερ ΤΩΡΑ, φαίνεται ότι θες να βοηθήσεις….

Σχόλια»

No comments yet — be the first.

Σχολιάστε